پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

تحقیق درباره جعبه دنده پیوسته CVT

تحقیق درباره جعبه دنده پیوسته CVT

تحقیق-درباره-جعبه-دنده-پیوسته-cvt

توضیحات:
تحقیق درباره جعبه دنده پیوسته CVT، در قالب فایل Word در 20 صفحه.

بخشی از متن فایل:
ایده استفاده از سامانه های انتقال قدرت پیوسته متغیر از سالها قبل مطرح شده بود ولی تنها در چند سال اخیر سازندگان اتومبیل به آن روی آورده اند. بر خلاف سامانه های انتقال متداول دستی یا اتوماتیک درCVT ، نسبت دنده های مجزا با نسبتهای قابل تنظیم پیوسته جایگزین می شود. سامانه CVT می تواند به طور ثابت نسبت دنده خود را برای بهبود راندمان موتور و ایجاد یک منحنی گشتاور- سرعت مناسب تغییر دهد. این ویژگی باعث بهبود مصرف سوخت و نیز شتاب گیری در مقایسه با سامانه های انتقال قدرت متداول می شود.
در سامانه های متداول دستی برای آنکه بتوانند از موتورگشتاور و سرعت متفاوتی بدست بیاورند از جعبه دنده استفاده می شود. گشتاور تولیدی در موتور به کمک شافت ورودی به داخل جعبه دنده فرستاده می شود، جعبه دنده ها با کمک سامانه داخلی و تنظمیات خود سرعت لازم را در خروجی تولید می نمایند بنابراین به راحتی می توان با کاهش دور گشتاور بیشتری تولید شده، همچنین با کاهش گشتاور دور بیشتری تولید می گردد و دستگاه می تواند بدون نیاز به تغییر موردی دور موتور، تغییراتی در سرعت داشته باشد.
جعبه دنده ها معمولا چند نوع تبدیل بیشتر ندارند اکثرا 4 تا 5 دنده اند. در عین حال تغییر دنده از یکی به دیگری مستلزم صرف زمان می باشد که خود نیاز مبرم به وجود سامانه کلاچ را روشن می سازد از دیگر سو انتقال از یک دنده به دیگری را به صورت انتقال ناپیوسته انجام می دهد. در سال های اخیر تلاش های زیادی برای رفع این عیوب انجام گرفته که شاخص ترین آنها را می توان جعبه دنده های اتوماتیک نام برد که خود میزان سرعت و گشتاور را با توجه به فشار وارده بر موتور از چرخ و راننده بررسی نموده و بهترین حالت را انتخاب می نماید البته هنوز این طرح نیز به تعدادی معدودی دنده مجهز است که انتقال سریع بین این دنده ها سبب پیوسته جلوه نمودن این نوع جعبه دنده می گردد.

فهرست مطالب:
مقدمه    3
مزایای CVT    4
 معایب CVT    5
 هدف    6
مروری بر گذشته    7
معرفی برخی از انواع پر کاربرد CVT     7
CVT  نوع تسمه فشاری    7
 CVT نوعtoroidal   یا محرک کششی    8
نوع تسمه ای الاستومر با قطر متغیر    9
مواد و روش ها    10
اصول کارکرد دستگاه    10
معرفی قسمت های مختلف دستگاه    11
الف)قسمت الکترونیکی     11
شبیه سازی برنامه ها    13
پیاده سازی اجزا     13
کدکننده     14
موتور پله ای    14
ب)قسمت های مکانیکی    15
شمای کلی دستگاه    15
معرفی قسمت های دستگاه    16
چرخدنده های ورودی    16
دنده هرز گرد و دنده سر میل پلوس    16
کدکننده    16
ترمز پرونی    16
منابع    19
دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد