پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت-ppt-اصول نگهداری مواد غذایی- در 22 اسلاید-powerpoint

پاورپوینت-ppt-اصول نگهداری مواد غذایی- در 22 اسلاید-powerpoint

نحوه نگهداری مواد غذایی توصیه می شود نمکهای یددا ر که در کیسه های مات بسته بندی شده است خریداری نمایید.  · از خرید نمکهای فله ای که توسط افراد دوره گر عرضه میگرددخودداری نمایید.  · مصرف نمک رادر موادغذایی به حداقل برسانید.  · نمک یددار را میبایست در آخرین لحظات پخت به غذا اضافه نمود.  نحوه نگهداری غذا در یخچال :  · درجه سرمای یخچال راهر از گاه کنترل کنید تا همواره بین صفر تا 4 درجه باشد.  · از قرار دادن موادغذایی گرم و بیش از حد ظرفیت در داخل یخچال خودداری نمایید.  · قبل از گذاشتن سبزی در یخچال آن را تمیز بشویید.  · میوه جات و موادغذایی کپک زده موجب آلودگی یخچال می شودلذا در صورت مشاهده آنهارا خارج نموده ویخچال آلوده را ضد عفونی نمایید.  · روی غذای خام و نیم پخته رابپوشانیدیا آنها را بسته بندی و در قسمت پایین مواد غذایی پخته شده نگهداری نمایید.  · یخچال و فریزر رانزدیک اجاغ گاز یا منبع حرارتی دیگر قرارندهید.  · باز ماندن دربیخچال برای مدت طولانی و خرا ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد