پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت غلات

پاورپوینت غلات

                نوع فایل: power point قابل ویرایش 68 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: الف) مواد اولیه مواد اصلی جهت تهیه نان شامل: آرد، نمک، مخمر و آب مواد فرعی: آرد یا عصاره مالت، آنزیمهای مختلف، انواع مواد افزودنی جهت افزایش کیفیت خوراکی مانند شیر خشک، چربی، قند و آرد سویا 1- آرد گندم: مهمترین جزء ساختمانی نان، مناسب ترین آرد برای تهیه نان: آرد گندم به دلیل داشتن مقادیر کافی گلوتن ویژگی های آرد گندم مناسب نانوایی دارای مقدار پروتئین بالا کیفیت گلوتن خوب (جهت حفظ گازهای تولید شده در مراحل مختلف دارای فعالیت آنزیمی مناسب (آنزیم های پروتئولیتیک نباید گلوتن را بیش از حد نرم کنند)، مقدار آنزیم های آمیلولیتیک نباید از حد معین کمتر یا بیشتر باشد (عدد فالینگ بین 400-200) (جهت بهبود مقدار آنزیمهای آمیلولیتیک آرد: 1- مخلوط کردن آردهای دارای مقدار کم آنزیم با آردهای دارای مقدار زیاد آنزیم، 2- افزودن آردهای حاصل از گندمهای جوانه زده، 3- استفاده از فرآورده های آنزیمی مانند آرد و عصاره مالت یا فرآورده های آنزیمی حاصل از میکروارگانسیمها) دارای د ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد