پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت مدیریت اماده سازی و طبخ

پاورپوینت مدیریت اماده سازی و طبخ

فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش   تعداد اسلاید : 18 قسمت هایی از پاورپوینت :   مدیریت آماده سازی و طبخ   •عوامل فردی ( بهداشت فردی و آموزشی )   •افرادی که با موادغذایی سروکار دارند اغلب مواقع می توانند منبع عمده آلودگی باشند در همین رابطه روشهای بهداشتی مناسب متعددی وجود دارند که این افراد باید رعایت نمایند ، عمدتاً این روشها در موارد ذیل قابل تعیین می با شند : •- رعایت نظافت شخصی در حد مطلوب •-  شستشوی دستها بطور مرتب با صابون و آب تمییز ، خصوصاً قبل از شروع کار ، بعد از پایان کار ، تماس با ضایعات موادغذایی و مواد شیمیایی •- رعایت رفتارهای بهداشتی •- توجه به آزمایشات دوره ای پزشکی ، بویژه افرادی که بیماری آنها محرز گردیده است یا مظنون به ابتلا به بیماری و یا حامل هر نوع بیماری هستند که احتمال انتقال آن از طریق موادغذایی وجود دارد و بتواند غذا را آلوده کند ، نباید وارد محیط کار شده و لازم است این افراد بیماری یا علائم خود را بلافاصله به متصدی یا مدیریت مکان گزارش دهند در این خصوص مواردی که لازم است بلافاصله پس ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد