قسمتی از اسلاید ها تعریف اولیه سبزی: گیاهان علفی هستند که قسمتهای مختلف آن مانند برگ، غنچه، ساقه، ریشه، غده، پیاز، گل، میوه، و دانه به صورت خام، پخته، خشک شده، پودر شده، یخزده و یا کنسرو شده به مصرف تغذیه انسان میرسد. تعریف کاملی نیست زیرا برخی از سبزی ها به صورت خشبی هستند ولی به عنوان سبزی محسوب میشوند. تعریف کامل سبزی: به کلیه محصولات باغی و کشاورزی (غیر از محصولات درختی و غلهای) اطلاق میگردد که برگ،ساقه، ریشه، جوانه، غده، پیاز، ساقه زیر زمینی، گل، میوه، دانه و یا قارچ آنها به طور کامل و مستقیم و بدون تغییر و تبدیل، قسمت اعظم مواد درونی آن به صورت پخته، خشک، کنسروی، یخزده و یا به صورت فراوردههای دیگر به مصرف تغذیه انسان برسد.. چغندر قند یک سبزی نیست دانههای روغنی سبزی نیستند علت: تغییر و تبدیل بخش اعظم آنها در کارخانههای صنایع غذایی اهمیت اقتصادی سبزیها: اهمیت تولید سبزی در گلخانه: ارزش غذایی سبزیها: 1- پروتئین، چربی و کربوهیدرات: مقدار انرژی تعدادی از سبزیه ...