شیمی و فناوری غلات قوت غالب ◦50 درصد کربوهیدرات ◦یک سوم پروتئین و تا 85 درصد کالری ◦50 تا 60 درصد ویتامین های گروه B از نظر منشا: علفهای وحشی ◦جو Hordeum vulgre سابقه 5000 ساله ◦گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا (Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید) (T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم (تترا پلوئید) T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید) ارقام دیگر گندم: ◦Spelt , Emmer, Kamut نوعی Emmer به نام Durum... انواع ذرت جو چاودار جو دوسر یا یولاف اهمیت رطوبت در معاملات غلات مهمترین میکروفلورای غلات در حین نگهداری، قارچها تاسیسات ذخیره ای سیلو اکسید اتیلن: وجود پروتئینهائی مانند فریابیلین (Friabilin) و پیوروایندولاین (Puroindoline) بر روی نشاسته ژلاتینه شدن، تشکیل خمیر و تنزل کیفیت ذرت در نشاسته: تنزل کیفیت:Retrogradation تغییرعملکرد نشاسته از طریق تعدیل شیمیائی انواع تعدیل شیمیایی: کنترل تورم گرانولها با پیوندهای عرضی بوجود آمده تولید نشاسته ای ...