پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت در مورد شیمی و فناوری غلات-87 اسلاید

پاورپوینت در مورد شیمی و فناوری غلات-87 اسلاید

شیمی و فناوری غلات —قوت غالب ◦50 درصد کربوهیدرات ◦یک سوم پروتئین و تا 85 درصد کالری ◦50 تا 60 درصد ویتامین های گروه B — از نظر منشا: علفهای وحشی ◦جو Hordeum vulgre سابقه 5000 ساله ◦گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا –(Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید)  – (T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم  (تترا پلوئید) –T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید) —ارقام دیگر گندم: ◦Spelt , Emmer, Kamut  –نوعی Emmer  به نام Durum... —انواع ذرت —جو — چاودار —جو دوسر یا یولاف —اهمیت رطوبت در معاملات غلات —مهمترین میکروفلورای غلات در حین نگهداری، قارچها —تاسیسات ذخیره ای سیلو —اکسید اتیلن: —وجود پروتئین‌هائی مانند فریابیلین (Friabilin) و پیوروایندولاین (Puroindoline) بر روی نشاسته     —ژلاتینه شدن، تشکیل خمیر و تنزل کیفیت ذرت در نشاسته: —تنزل کیفیت:Retrogradation   —تغییرعملکرد نشاسته از طریق تعدیل شیمیائی   —انواع تعدیل شیمیایی:   —کنترل تورم گرانول‌ها با پیوندهای عرضی بوجود آمده —تولید نشاسته ای ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد