فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: 29 قسمتی از پاورپوینت : مدیریت تغذیه در بحران فعالیت بین بخشی است که سازمانهای ذیربط در مراحل چهارگانه بحران: پیشگیری – آمادگی – پاســخ دهــی و بازتوانی برنامه ریزی و همکاری داشته باشند به منظور : تامین انرژی کافی برای عموم مردم و سالم بودن مواد غذایی سازمان ها ی متولی تهیه و توزیع موادغذایی در شرایط بلایا در ایران عبارتند از: وزارت کشور(سازمان مدیریت بحران ) سازمان پدافند غیر عامل کشور وزارت جهاد کشاورزی وزارت بازرگانی جمعیت هلال احمر کمیته امداد امام خمینی (ره) سازمان بهزیستی سازمانهای خیریه سازمان های غیر دولتی سازمانهای بین المللی (UNICEF _ WHO_ WFP و........) اهداف مدیریت تغذیه در بحران ارتقاءکیفیت خدمات تغذیه ای کنترل شیوع سوءتغذیه (کمبود دریافت انرژی - پروتئین و ریز مغذی) جلوگیری از بروز موارد جدید سوءتغذیه به ویژه در گروههای آسیب پذیر ار ...