فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: 22 قسمتی از پاورپوینت : § گروه نان و غلات مقدار توصیه شده: 11 – 6 سهم اندازه هر سهم: یک برش (قطعه 10 * 10 سانتی متر) نان تافتون؛ سنگک؛ بربری یا 4 برش نان لواش، نصف لیوان برنج، سه چهارم لیوان غلات پخته تامین کننده: ویتامین B6، تیامین پروتئین گروه سبزیها مقدار توصیه شده: 5 – 3 سهم اندازه هر واحد: یک لیوان سبزی خام، نصف لیوان سبزی پخته، ¾ لیوان آب سبزیها تامین کننده: ویتامین A ویتامین C ریبوفلاوین، اسید فولیک (سبزیهای سبز برگی شکل) املاح (منیزیم، پتاسیم، آهن) فیبر گروه میوه ها مقدار توصیه شد 3– 2 سهم اندازه هر سهم: یک عدد سیب کوچک، 4 عدد زرد آلوی تازه یا 8 نیمه زرد آلوی خشک، یک عدد موز کوچک، یک سوم یک طالبی کوچک، 12 عدد گیلاس، 3 عدد خرما، 2 عدد متوسط انجیر تازه یا 5/1 عدد خشک، نصف یک گریپ فروت بزرگ، 17 عدد انگور کوچک، یک عدد پرتقال کوچک، یک عدد گلابی متوسط، نصف یک هلوی بزرگ، دو عدد آلوی کوچک، 2 قاشق غذاخ ...