پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

دانلودمقاله درمورد شیر و مصارف آن

دانلودمقاله درمورد شیر و مصارف آن

دانلودمقاله درمورد شیر و مصارف آن دانلودمقاله در مورد شیر و مصارف آن         میزان مصرف شیر   اهمیت لبنیات از دیدگاه تغذیه، کشاورزی واقتصادی   تعریف شیر   خواص فیزیکی و شیمیایی شیر گاو   ترکیبات شیر   ویتامین های شیر   هورمون های (یا مواد محافظ) شیر   فرآوری شیر پاستوریزه فروشگاهی   پاستوریزاسیون   فرآورده های پاستوریزه شیر   شیر با ماندگاری طولانی     خامه نیم چرب وخامه قهوه   استریل کردن تجاری   تغییرهای باکتریولوژیکی وشیمیایی شیر در عملیات حرارتی شدید   فرآورده هایUHT   فرآیند پیوسته     ماندگاری   بسته بندی آسپتیک   سیستم UHTدر واحد  نیمه صنعتی   تکامل تدریجی جهانی پنیر   روند ابتدایی تهیه پنیر   پختن دلمه   خارج کردن آب پنیر یا بیرون آوردن دلمه             میزان مصرف شیر   میزان مصرف شیر وفرآورده های آن یکی از مهمترین شاخص های توسعه فرهنگی به شمار می آید که بر اساس یافته های علمی مصرف سالیانه 2لیتر از ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد