پاورپوینت طراحی سیستم های تهویه مرغداری فرمت فایل:zip تعداد اسلاید: 75 به تعویض هوای درون با هوای بیرون از سالن را تهویه می گویند. در نتیجه متابولیسم، فعالیت های خوردن و نوشیدن، تجزیه فضولات و دستگاه های تولید حرارت در سالن: Øگرما، Øرطوبت Øگازهای مضر Øگردوخاک و میکروارگانیسم ها Øسیستم های تهویه برای حفظ کیفیت هوا در هوای سرد و تنظیم درجه حرارت در شرایط هوای گرم طراحی می شود. Øسیستم های گرمایشی و سرمایشی مکمل های سیستم های تهویه هستند که برای حفظ محیط بهینه در دستیابی به حداکثر عملکرد مورد استفاده قرار می گیرند. فهرست مطالب تهویه(Ventilation ) نرخ تهویه (Ventilation rate) دو وظیفه اصلی تهویه تهویه طبیعی تهویه مکانیکی شیوه های استفاده از سیستم های تهویه با فشار منفی سیستم های تهویه با فشار منفیاستفاده از سه مکانیسم تهویه تهویه حداقلی(Minimum ventilation) برخی از نکات مهم در طراحی تهویه حداقلی طراحی تهویه حداقلی سیستم تهویه حداقلی در دو مرحله محاسبه می شود مسیر هدایت هوا به سمت زیر تاج سالن ورودی های (inlets) تهویه انتقالی(Transitional vent ...