پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت بررسی فراوانی سل ریوی اسمیر مثبت در عشایر کوچنده شهرستان الیگودرز

پاورپوینت بررسی فراوانی سل ریوی اسمیر مثبت در عشایر کوچنده شهرستان الیگودرز

پاورپوینت-بررسی-فراوانی-سل-ریوی-اسمیر-مثبت-در-عشایر-کوچنده-شهرستان-الیگودرزلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت )
تعداد اسلاید : 32 اسلاید

بررسی فراوانی سل ریوی اسمیر مثبت
در عشایر کوچنده شهرستان الیگودرز

مقدمه
بیماری سل از میان بیماری های عفونی تک عاملی بیشترین تعداد مرگ ومیر را دارد . تعداد مرگ ناشی از این بیماری سالانه بیش از دو میلیون نفر بوده و با میزان 2/1 میلیون نفر مرگ در زنان بیش از دیگر عوامل موجبات مرگ زنان جوان و مادران را فراهم می کند .
25 درصد موارد مرگ قابل پیشگیری در بالغین ناشی از سل بوده و در کشور های در حال توسعه اتفاق می افتد . 95 درصد موارد سل و 98 درصد مرگ ناشی از آن در همین کشورها می باشد . این بیماری سالانه سیصد هزار کودک را به کام مرگ می کشد . تاکنون چیزی نزدیک به 2 میلیارد نفر در جهان به باسیل سل آلوده شده اند و هر ثانیه یک نفر به آنها اضافه می شود یعنی هر ساله حدود یک درصد جمعیت دنیا دچار آلودگی با این باسیل می شوند .
در شهرستان الیگودرز سالیانه حدود 15000 نفر از عشایر در فصول بهار و تابستان از اوایل اردیبهشت تا پایان آبان ماه در مناطقی تحت عنوان ذلقی ، شول آباد و بخش مرکزی مستقر می شوند ، این افراد تعداد زیادی از ماه های سال را در این شهرستان به سر می برند و با توجه به صعب العبور بودن منطقه و عدم پوشش مستقیم خانه بهداشت در این مناطق گاهی خدمات بهداشتی درمانی مناسبی به این جمعیت ارائه نمی شود .
بر اساس آمار موجود در دفتر سل شهرستان الیگودرز در سال 1383 از 30 بیمار مبتلا به سل 13 نفر از عشایر بوده اند و علیرغم جمعیت اندک عشایر نسبت به کل جمعیت شهرستان ( حدود 10 درصد ) حدود 24 درصد موارد سل متعلق به این جمعیت بوده است لذا با عنایت به دسترسی سخت عشایر به خدمات مناسب بررسی بیماری در این جمعیت ضروری به نظر می رسد .

روش اجرا
مطالعه حاضر یک مطالعه توصیفی مقطعی بوده و جامعه مورد نظر حدود 6000 نفر از عشایر درون کوچ و برون کوچ شهرستان الیگودرز در سال 1385 بوده است .
روش اجراء بصورت سرشماری کل جمعیت و برسی افرادی است که یکی از علائم مشکوک به سل ریوی را داشته اند ، ابتداء علائم بیماری از افراد مورد سئوال قرار گرفته و از موارد مشکوک نمونه گیری خلط در سه نوبت به عمل آمد ، نمونه ها به روش زیل نیلسون رنگ آمیزی و زیر میکروسکوپ نوری مشاهده شدند . موارد منفی که شک زیادی به بیماری در آنان می رفت یک هفته بعد مجددا“ تحت آزمایش قرار گرفتند .

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد