کلمه «اسید» (به انگلیسی:acid) از کلمه لاتین acidus به معنای «ترش مزه» آمدهاست. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز هستی دارد، از جمله تعاریف آرنیوس، لوری-برونستد و لوییس. اسیدها موادی ترش مزه اند ویژگی خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند. باازهاا مواادی باا مززهٔ گس-تلخ ااند حاالتی لازج دارند شنااسااگررهاا راا تغییرر ررنگ می دهند و ااسیدهاا راا خنثی می کنند. سرفصل :اسیدتعریف قدیمیخنثی شدنفرمیک اسیدتاریخچهخواص عمومی اسیدروش تولیدکاربرد ویژههتروپلی اسیدهامصرف بی خطر اسید پانتوتنیکاسیدهای چرب ترانس بافت چربی و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونربرگشت اسید معده در نوزادان نارس و خطر مرگمصرف اسیدهای چرب امگا ۳ خطر بروز آلزایمر را کاهش میدهدخطرهای ناشی از اسیدی شدن آب اقیانوس هاخطر در کمین موجودات دریاییچه می تاب کرد بیش از 16 صفحه فایل Word ...