پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

تحقیق مقاومت گیاه به شته توسط چای سبز

تحقیق مقاومت گیاه به شته توسط چای سبز

تحقیق-مقاومت-گیاه-به-شته-توسط-چای-سبز

توضیحات:
تحقیق مقاومت گیاه به شته توسط چای سبز، در قالب فایل pdf.

چکیده:
شته سبز هلو (Myzus persicae) یکی از آفات مهم درختان میوه هسته دار مانند هلو و گوجه است. علاوه بر این ازگیاهان زراعی یکساله مانند باقلا, گوجه فرنگی, سیب زمینی, چغندر قند و علف های هرز نیز تغذیه می نماید. در این تحقیق توانایی چای سبز (green tea) به منظور ایجاد مقاومت بر علیه شته سبز هلو روی گیاه باقلا بررسی شده است. بدین منظور یک آزمایش فنوتیپی و یک آزمایش مولکولی انجام شد. نتیجه آزمایش فنوتیپی نشان داد که چای سبز اثرات ممانعت کنندگی روی رشد و تکثیر شته سبز هلو داشته است. این تیمار با افزایش طول سیکل زندگی شته ها باعث کم شدن جمعیت شته می شود. نتیجه آزمایش مولکولی نشان داد که چای سبز با افزایش بیان ژن کیتیناز گیاه باقلا توانسته است در این گیاه مقاومت القاء کند.
دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد