پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

خلاصه کتاب نظریه‌های کلان جامعه‌شناختی و تجزیه و تحلیل سازمان

خلاصه کتاب نظریه‌های کلان جامعه‌شناختی و تجزیه و تحلیل سازمان

خلاصه-کتاب-نظریه-های-کلان-جامعه-شناختی-و-تجزیه-و-تحلیل-سازمان

توضیحات:
خلاصه کتاب نظریه‌های کلان جامعه‌شناختی و تجزیه و تحلیل سازمان، تالیف گیبسون بورل و گارت مورگان، در قالب فایل pdf در 81 صفحه، به زبان فارسی و بصورت تایپ شده.

بخشی از متن فایل:
براساس آنچه که در این نوشتار آمده است می‌توان نظریه‌های اجتماعی را به شکلی سودمند، برحسب چهار پارادایم اصلی ترسیم نمود که هر یک مجموعه‌های متفاوتی از پیش‌فرض‌های فرانظری درباره ماهیت علوم اجتماعی و ماهیت جامعه است. این پارادایم‌ها ریشه در دیدگاه‌های مانعه‌الجمع جهان اجتماعی دارند. نکته مهم برای اینکه نظریه‌پرداز بتواند آراء و نظرهای بدیل را درک کند آن است که از پیش فرض‌هایی که دیدگاه خودش بر آنها مبتنی است، آگاهی کامل داشته باشد. این امر مستلزم آن است که نظریه‌پرداز به قلمرو ناشناخته‌ها سفرکند و با پارادایم هایی که متعلق به خودش نیست آشنا شود.
این نوشتار با توجه به چگونگی ایجاد تمایز بین رهیافت‌های مختلف مطالعه سازمان آغاز می‌شود. هسته اصلی بحث مورگان مبتنی بر این اندیشه است که تمام نظریه‌های سازمان مبتنی بر"فلسفه‌ای از علم" و "نظریه‌ای از جامعه" هستند. این چیزی است که مورگان به منزله دو بعد عمده تحلیل به تبیین آن می‌پردازد.
نظریه‌پردازان سازمان نیز، همگی درباره هر یک از دو بعد فوق یک موضع دارند و به طور خودآگاه چهارچوب مرجعی بر موضوع مورد مطالعه خود ایجاد می‌کنند که کل مجموعه پیش‌فرض‌ها درباره ماهیت جهان اجتماعی و شیوه تحقیق در آن را منعکس می‌سازد. مورگان معتقد است که نظریه‌ها از هیچ پدیدار نمی‌شوند، آنها معمولاً در ورای خود دارای تاریخچه کاملاً ریشه‌داری هستند. وی با رو در رو قراردادن دو دسته از پیش‌فرض‌ها، یک نقشه فکری یا طرح تحلیلی ارائه می‌کند. برای مطالعه نظریه‌های اجتماعی این دو دسته از پیش‌فرض‌ها، چهار پارادایم اساسی را مشخص می‌سازند که منعکس کننده دیدگاه‌های کاملاً متفاوتی درباره واقعیت اجتماعی هستند.
دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد