توضیحات:
تحقیق مقاومت گیاه به شته توسط سالیسیلیک اسید، در قالب فایل pdf.
چکیده:
شته سبز هلو (Myzuz persicae) با استفاده از خرطوم باریک خود به بافت بین سلولی گیاه نفوذ کرده و مقدار زیادی از شیره آوند آبکش را مصرف می کند, که این امر باعث ایجاد خسارات زیادی برای گیاهان میزبان می شود. در این تحقیق توانایی سالیسیلیک اسید (SA) به منظور ایجاد مقاومت بر علیه شته سبز هلو روی گیاه باقلا بررسی شده است. بدین منظور یک آزمایش فنوتیپی و یک آزمایش مولکولی انجام شد. نتیجه آزمایش فنوتیپی نشان داد که SA اثرات ممانعت کنندگی روی رشد و تکثیر شته سبز هلو داشته است. این تیمار با افزایش طول سیکل زندگی شته ها باعث کم شدن جمعیت شته می شود. نتیجه آزمایش مولکولی نشان داد که SA با افزایش بیان ژن کیتیناز گیاه باقلا توانسته است در این گیاه مقاومت القاء کند.
شامل:
چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
پرورش شته ها
مواد گیاهی و تیمار
آزمایش فنوتیپی
آزمایش مولکولی
و ...