لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید: 20 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی میکروبیولوژی مواد غذایی مبحث اول مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی nبخش دوم میکربها از چه طریقی وارد مواد غذایی می شوند؟ nمنابع ورود میکروارگانیسمها در مواد غذایی nاز طریق فلور طبیعی مواد خام غذایی nاز طریق تماس با انسان،تجهیزات... در طی فرآوری و جابجا شدن nبطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاک nمیکربها در گیاهان nسطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری، محمر و کپک - است که اهمیتی در فساد مواد غذایی ندارد. nمیکربهای بیماری زا می توانند از طریق گیاهان آفت زده به گیاهان سالم در حین برداشت منتقل شوند. nاگر خاک با فاضلاب آبیاری شود محصولات گیاهی می توانند حاوی میکربهای بیماریزا نیز باشند. nفلور طبیعی میکربی گیاهان زمانی که آنها می رسند و پیر می شوند دچار تغییر شده و ممکن است در حین برداشت و نگهداری آنها باعث ...