لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید: 89 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی nشرایط مؤثر روی رشد میکروارگانیسمها nشرایط و فاکتورهای موثر روی میکروارگانیسم ها برای میکروبیولوژیست های مواد غذایی دارای اهمیت است . nشرایط مساعد رشد برای شمارش و تشخیص ، تخمیر و تولید پروتئین های تک سلولی (single cell protein) و شرایط نامساعد رشد برای حفظ و نگهداری مواد غذایی ضروریست . n شرایط محیطی در محصولات غذایی در حال تغییر است . n واکنشهای حاصله توسط سیستم آنزیمی به طور طبیعی در بعضی مواد غذایی موجب ایجاد حرارت ، مصرف 2 O ایجاد گاز CO2 و سایر گازها می شود. n nاین تغییرات شرایط محیط را برای رشد میکروارگانیسم ها تغییر می دهد . در هر غذائی بعضی گونه های میکروبی به بقای خود ادامه داده و غالب می شود و ارگانیسمهایی که مراحل مختلف پروسس را تحمل نکنند از بین می روند . nبا شرایط اپتیمم رشد بعضی باکتریها در هر 20-15 دقیقه تکثیر می یابند . nاگر چه آنها ممکن است در شرا ...