لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید: 22 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی سیلو کردن سیلو کردن شامل تخمیر قندهای داخل گیاه به اسیدهای الی است .محیط اسیدی ایجاد شده به طور موثری ماده سیلو شده را در حالتی پایدار و به صورت ترش نگه می دارد. محصول سیلو شده باید کاملآ از نفوذ هوا در امان بماند، تا باکتریهای هوا زی در سیلو فعالیت نکنند . عملیات سیلو سازی با خرد کردن علوفه شروع می شود و با غلطک زدن سیلوی پر شده توسط تراکتور در پوشاندن روی سیلو با پلاستیک خاتمه می یابد. راه و روش نگه داری علوفه: - تهیه علوفه خشک - تهیه مواد سیلویی - نگهداری علوفه در درجه حرارت پایین اهداف سیلو نمودن - بالا بردن ارزش غذایی علوفه از طریق افزودن مواد مختلف به آنها یا حداقل ثابت نگهداشتن ارزش غذایی علوفه در هنگام برداشت. - دقت در تهیه و نگهداری علوفه ها به منظور به حداقل رساندن مواد غذایی. - تهی ...