پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP در عرضه مواد غذایی

پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP در عرضه مواد غذایی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   دسته بندی: Powerpoint   نوع فایل: ppt  (قابل ویرایش و آماده پرینت )   تعداد اسلاید: 39  اسلاید  قسمتی از متن فایل دانلودی هدف کلی تامین سلامت و ایمنی مواد غذایی در مراکزتهیه، توزیع فروش و حمل ونقل و عرضه مواد غذایی   اهداف اختصاصی vتولید فرورده های ایمن vتهیه شواهدی مبنی بر تولید  و عرضه در زمانهای بازرسی و بروز شکایات vبر آورده ساختن نیاز های مشتری و سازگاری با دستورالعملها vمشارکت بخش خصوصی و متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی vاستفاده  بهینه از منابع موجود   Øحمایت مدیران Øقانون Øحمایت کننده Øاستیک هلدرها Øمشتریان Øنهاد های  قانونی Øاجرای صحیح قوانین و دستورالعمل ها و آئین نامه ها   درک درست و مشابهی از انگیزه ایجاد سیستم احساس تعهد نسبت به یک سیستم کارامد با صرفه بودن کنترل کننده بر مبنای پیشگیری و توانایی به دام انداختن خطر در سیستم   qسال 1969 میلادی،شرکت پیلسبوری به سفارش سازمان فضانوردی ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد