لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید: 23 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی •بهداشت مواد غذایی وبیماریهای واگیردار مرتبط •پدیده جهانی شدن و افزایش مسافرتها و توسعه گردشگری و همچنین افزایش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بیماریهای منتقله از غذا را به عنوان یک مشکل بهداشتی جهانی مطرح کرده است. به عنوان مثال در آمریکا سالانه 76 میلیون مورد بیماری منتقله از غذا با 325000 نفر بستری و 5200 مورد مرگ گزارش می شود که هزینه صرف شده برای کنترل آن بیش از 17 میلیارد دلار تخمین زده می شود. •بهداشت مواد غذایی وبیماریهای واگیردار مرتبط •ازمیان عوامل موثر در افزایش بیماری های منتقله از غذا ، نقل و انتقالات جمعیتی اهمیتی بیشتر از بقیه دارد.طبق تخمین مراکز ذیصلاح سالیانه جمعیتی به شرح زیر در سطح جهان نقل و انتقال می یابند: مسافرت های بین المللی 698میلیون نفر ، (2000 ، (WTO کارگران مهاجر 70تا80میلیون نفر (2001 ،ILO) ، پناهندگان/بی خانم ...