پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

تحقیق درباره قارچهای خوراکی

تحقیق درباره قارچهای خوراکی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   دسته بندی: Word   نوع فایل: doc  (قابل ویرایش و آماده پرینت )   تعداد صفحه: 39 صفحه  قسمتی از متن فایل دانلودی فهرست مطالب مقدمه. 1 آشنایی با تقسیم بندی قارچ. 2 قارچها به سه گروه تقسیم می شوند : 2 1-....... قارچهای خوراکی. 2 قارچهای خوراکی و خواص آنها 2 2-....... قارچهای دارویی. 4 3-....... قارچ سمی. 5 مرفولوژی (شکل شناسی) قارچ صدفی. 6 آشنایی با تاریخچه کشت و پرروش قارچ صدفی در ایران و جهان. 7 آشنایی با قارچ صدفی. 7 سالن کشت وپرورش... 8 ضد عفونی سالن کشت.. 9 شناسایی اصول برداشت محصول. 14 قارچ دکمه ای 15 قارچ دکمه ای معمولی. 16 آشنایی با مفهوم سویه یا استرین. 17 آشنایی با انتخاب سویه. 17 آشنایی با مواد و نحوه عمل آوری کود کمپوست.. 18 1-....... مواد اصلی. 18 2-....... مکمل های غذایی. 19 3-....... مواد غذایی کنسانتر. 19 4-....... کود های ازته. 19 5-....... املاح معدنی. 19 آشنایی با کمپوست مصنوعی و طبیعی. 19 ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد