لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Word نوع فایل: doc (قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه: 9 صفحه قسمتی از متن فایل دانلودی فهرست 1-شستشوی سالن و آماده کردن محیط 2-خواباندن تخم مرغها در سینی ستر 3-نحوه چرخش و نحوه تامین رطوبت و حرارت دستگاه 4-اعمال دستگاه شاهد 5-نظارت در طی دوره انکوباسیون و فعالیتهای روزانه 6-نحوه کندلینگ 7-انتقال تخم مرغها به هاچر 8-آمار بدست آمده دستگاه شاهد 9-درصد های بدست آمده دستگاه شاهد 10-درصد های بدست آمده دستگاههای نیمه اتومات 11-عواملی که باعث جوجه درآوری و تلفات در طی دوره شده است. آغاز کار جوجه کشی: شستشوی سالن و آماده کردن محیط: قبل از هر چیز می بایستی محیطی که می خواستیم کار جوجه کشی را انجام بدهیم عاری از میکروب و گرد و خاک باشد به همین جهت پس از برداشتن وسایل اضافی از محیط شست و شو با فشار آب انجام گرفت و پس از آن تمامی دستگاهها در محل های مورد نظر کار گذاشته شدند تا درمرحله بعد نوبت به گاز دادن محیط برسد که روش کار به این صورت بود که ترکیب فرمالین و پرمنگنات آماده ...