پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت درباره روش های نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت درباره روش های نگهداری مواد غذایی

تعداد اسلاید:36 نوع فایل: power point (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه       بشر از ابتدا ی خلقت به موازات تلاش برا ی   معاش روزانه هم ی شه در فکر ذخ ی ره و نگهدار ی مواد غذا یی هم بوده است.   ممانعت از بروز فساد توسط از ب ی ن بردن عوامل خارج ی و داخل ی و ی ا به تعو ی ق انداختن رشد    آنها م ی باشد. نگهدار ی مواد غذا یی   اغلب با آماده کردن آنها توأم است .   اهداف نگهداری :     از ب ی ن بردن فلور م ی کروب ی موجود در مواد غذائ ی به طور کامل و از ب ی ن بردن م ی کروارگان ی سم ها ی پاتوژن و خطرناک   ب) جلوگ ی ر ی از تکث ی ر م ی کروارگان ی سم ها به طور مداوم و ی ا در زمان ی مع ی ن     روش حرارتی   در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. اثر حرارتی در جلوگیری از سه نوع فساد میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی مؤثر می باشد. در رابطه با فساد میکروبی ، از بین بردن میکروارگانیسم های بیماریزا در اثر ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد