تعداد صفحات:22 نوع فایل: power point (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه گروه نان و غلات مقدار توصیه شده: 11 – 6 سهم اندازه هر سهم: یک برش (قطعه 10 * 10 سانتی متر) نان تافتون؛ سنگک؛ بربری یا 4 برش نان لواش، نصف لیوان برنج، سه چهارم لیوان غلات پخته تامین کننده: ویتامین B6، تیامین پروتئین گروه سبزیها مقدار توصیه شده: 5 – 3 سهم اندازه هر واحد: یک لیوان سبزی خام، نصف لیوان سبزی پخته، ¾ لیوان آب سبزیها تامین کننده: ویتامین A ویتامین C ریبوفلاوین، اسید فولیک (سبزیهای سبز برگی شکل) املاح (منیزیم، پتاسیم، آهن) فیبر ...