پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

تحقیق در مورد فرآوری سیب 18 ص

تحقیق در مورد فرآوری سیب 18 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 18 صفحه  قسمتی از متن .doc :    ‏فرآوری سیب &‏ ‏فهرست مطالب انواع سیب 1 ویژگی‌های لازم برای فرآورش سیب 1 فیزیولوژی میوه 2 برداشت سیب 4 آب سیب و انواع آن 5 آب سیب صاف شده 5 آب سیب طبیعی 5 آب گیری از سیب به روش چلاندن 6 آب سیب مخلوط 6 گزینش نوع میوه 7 آسیا کردن سیب 7 فشردن و عصاره‌گیری از سیب 9 موادی که آب سیب را کدر می‌کنند 9 کاربرد آنزیم‌های پکتیناز 12 عوامل موثر بر زلال‌سازی آب سیب 13 گونه‌های تیرگی آب سیب 14 تیرگی‌های ناشی از نشاسته و دکسترین 14 تیرگی‌های ناشی از تانن‌ها در آب سیب 14 تیرگی‌ ناشی از صمغ‌ها در آب سیب 15 صاف‌سازی آب سیب 15 غلیظ‌سازی آب سیب به روش تبخیر 15 سردسازی آب سیب 16 انواع آب سیب 16 شربت سیب چشمک‌زن 16 آب سیب چشمک‌زن 17 آب سیب شیرین 17 آب سیب خشک 17 ‏فرآوری سیب &‏ ‏انواع سیب ‏در ایالات متحده آمریکا، پنج نوع فرآ ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد