لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 12 صفحه قسمتی از متن .doc : روش تهیه و استفاده از محیط کشت : هنگام تهیه و استفاده از محیط کشت باید به نکات زیر توجه شود : تمام محیط های کشت باید واجد مواد غذایی لازم برای میکرو گانیسم باشند . رطوبت موجود در محیط های کشت در حد مفید و لازم برای میکرو گانیسم باشد . PH محیط باید در حد معین باشد برای باکتریوژی PH=7.5 و برای کپکها PH=5.4 است . مواد شیمیایی که به عنوان غذا برای میکرو گانیسم در نظر گرفته می شود . چون بعضی از ترکیبات موجود در ترکیبات موجود محیط کشت اثر نامطلوب بر روی یکدیگر دارند ، بهتر است این مواد جداگانه تهیه گردند به عنوان ، هید راتهای کربن را جداگانه تهیه و در حین آزمایش با سایر مواد تشکیل دهنده محیط کشت مخلوط نمود . اگر از محیط جامد (حاوی آگاز ) استفاده می کنید بهتر است از ذوب مجدد محیط کشت خودداری شود چرا که در مواردی از بین رفتن فاکتور های رشد می گردد . تمام محیط های کشت باید نامگذاری شده ، تاریخ تهیه ، نوع میکروارگانیسم ...