لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 11 صفحه قسمتی از متن .doc : فهرست مندرجات : ژ پیش گفتار مقدمه 1- هدف ودامنه کاربرد 2- مراجع الزامی 3- اصطلاحات وتعاریف 4- شرایط برداشت محصول 5- سردکردن پس ازبرداشت 6- ترابری 7- سورت وبسته بندی میوه زردآلو 8- نگهداری درسردخانه 9- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه 10- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی پیش گفتار استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال 1356 تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید کمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد و هفتاد وپنجمین جلسه کمیته ملی استاندارد خوراک وفرآورده های کشاورزی مورخ 19/09/81تصویب شد.اینک این استانداردبه استنادبندیک ماده 3قانون اصلاح قوانین ومقررات مؤسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود. برای حفظ همگامی وهماهنگی باتحولات وپیشر ...