لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 15 اسلاید قسمتی از متن .ppt : بسم الله الرحمن الرحیم میکروبیولوژی مواد غذایی بیماریی زایی میکروب و انگل: میکروبیولوژی: میکروبیولوژی علم مطالعه ی میکرو ارگانیسم ها است شاخه های متعددی از این علم جدا شده است مثل انگل شناسی - قارچ شناسی- ویروس شناسی - باکتری شناسی و حتی ایمنی شناسی... میکرو ارگانیسمها قادرند سایر موجودات زنده را به انواع بیماریها مبتلا کنند. درک مبانی فیزیولوژیکی و زیست شیمیایی بیماریهای عفونی منجر به یافتن راههای مناسب درمانی و ایجاد مصونیت در برابر بیماریها شده است. رابطه میکرو ارگانیسمها با سایر موجودات زنده از جمله انسان بر سه گونه است. گندروی : که از یاخته ها و بافتهای مرده یا ترشحات سطحی به عنوان منبع غذایی استفاده میکنند. همزیستی : که هر دو طرف از این رابطه بهره مند میشوند. انگلی : که به سود انگل و به زیان میزبان است. تثبیت یا پایداری میکروبها در بدن منجر به بیماری آلودگی میشود. ولی کلمه آلود ...