پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

تحقیق و پژوهش-اصول و راهکارهای پرورش گاو شیری و گوساله-در 80 صفحه-docx

تحقیق و پژوهش-اصول و راهکارهای پرورش گاو شیری و گوساله-در 80 صفحه-docx

  تغذیه ی دوره ای یا مرحله ای عبارتست از طراحی برنامه های تغذیه ای گاوها براساس میزان تولید – مصرف غذا – تغییر وزن بدن و زایمان . ترتیب تولید در گاوهای شیری به صورت زیر می باشد : 1-   دوره ی اوج شیر دهی 2-   دوره ی افزایش اندوخته های بدن (افزایش وزن ) . 5و4- دوره ی خشک (2 ماه پایانی آبستنی ) بر اساس پنج مرحله تولید حیوان به شرح زیر می باشد : 1-        از هنگام زایمان تا 80 روز بعد از آن 2-        80 تا 200 روز بعد از زایمان 3-        200 تا 305 روز بعد از زایمان 4-        45 تا 60 روز قبل از زایمان 5-        گروه گاوهای که دوره خشکی آنها رو به اتمام است با توجه به این مراحل برنامه های تغذیه ای اختصاصی جهت تولید بیشتر و نگهداری سالم گاوهای شیری اعمال می گردد : 1-        برنامه های تغذیه ای در مرحله اول تولید : پس از زایش تولید شیر به سرعت افزایش می یابد و در ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد