فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:52 اسلاید برخی از اسلایدها: اتلاف منابع، یکی از مهمترین مسایلی است که کشور ما با آن روبروست، این امر به ویژه در مورد نان کاملاً چشم گیر است. نان بعنوان غذای اصلی مردم ایران روزانه قسمت اعظم کالری، پروتئین، املاح معدنی و ویتامین های گروه B مورد نیاز را تامین می کند و در حدود 65-60 درصد پروتئین و کالری و حدود 3-2 گرم املاح معدنی مورد نیاز مردم به ویژه اقشار کم درآمد از خوردن نان تامین می شود. از این روست که عرضه و قیمت نان از لحاظ اقتصادی و اجتماعی و سیاسی همواره از حساسیت خاصی برخوردار بوده و بیش از 20 سال است که دولت می کوشد با دخالت دربازار نان، این کالای استراتژیک را کنترل کند. نان صنعتی: به واحدهائی اطلاق میشود که فرآیند تهیه و تولید خمیرو نان در آن بصورت اتوماتیک و بوسیله ماشین آلات صورت میگیرد .موافقتنامه این واحد ها از طریق وزارت بازرگانی و پروانه بهره برداری از طریق وزارت صنایع صادر و ظرفیت تولید آنها حداقل 20 تن در روز میباشد . با اینکه در اکثر کشورهای پیشرفته جهان الگوی مصرف نان به دلایل بهداشتی، تغذیه ای ، علمی و ا ...