این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 45 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه فصل ششم: خواص، مصارف و جنبه های اقتصادی زیرة سبز 6-1 خواص و مصارف داروئی زیرة سبز دانه و کاه زیره سبز در مصارف داروئی، غذایی، عطر و صابون سازی کاربرد دارد. از مصارف داروئی آن عبارتند از: بادشکن، قابض، گرمی بخش، ورم نفخ و معده را معالجه می کند، در درمان قولنج های شدید اطفال باعث تحریک اشتها، مصرف بعنوان کرم کش، در بهبود اسهالهای سخت، در بهبود اسهالهای آمیبی، زیاد کننده شیر جهت دامهای اصلی، خواص ضر میکروبی اسانس زیرة سبز و نیز اثرات ضد تشنجی اسانس دانة زیرة سبز و همچنین اینکه می تواند در صرع کوچک و بزرگ کارایی داشته باشد. 6-2 مصارف غذایی زیرة سبز زیرة سبز یکی از اجزای تشکیل دهنده و طعم غالب در ادویة کاری، استفاده در بسیاری از غذاهای گیاهی. در غذاهای نشاسته ای نظیر برنج، سیب زمینی و نان نیز از زیرة سبز برای طعم استفاده می گ ...