لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید: 30 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی .1میزان اسیدهای امینه شبیه گوشتهای دیگر ولی قابلیت هضم پذیری آن بالاتر حدود 90% .2بسته به تازه گی و نحوه نگهداری هضم پروتئین به 97-99% میرسد .3غنی از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، ید و فلوئور میباشد سرشار از ویتامین بخصوص ویتامین های محلول در چربی در ماهیان چرب بخصوص ویتامین A حاوی اسید چرب با بیش از سه باند مضاعف برخی علل کاهیش ذخایر آبزیان الف . آلودگی آب .1فاضلاب صنعتی شامل عناصر سمی مانند جیوه، مس، روی، کادمیوم .2تشعشعات هسته ای توسط پلانکتونها جذب شده و به ماهی منتقل گردد .3آلودگی حرارتی نیروگاهها .4باقیمانده سموم کشاورزی و مواد شوینده برخی علل کاهش ذخایر آبزیان ب. ایجاد سد و پل بر روی رودخانه ها .1مانع مهاجرت ماهی به بالای رودخانه .2تخلیه رسوبات در روخانه باعث کشته شدن ماهیان ج . صید بی رویه به علت پیشرفت تکنولوژی د. خشک شدن مناطق تخم ریزی ...