لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید: 26 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی مقدمه کاربرد خواص نوری بررسی کیفیت محصول تشخیص عیوب محصول v مزیت اصلی استفاده از روش های نوری به منظور کیفیت سنجی و تشخیص عیوب محصولات کشاورزی و غذایی، غیر مخرب بودن آن است. به این نوع آزمون ها، آزمون های غیرمخرب (Non-Destructive Test (NDT)) گویند. برهم کنش با نور مرئی، پرتوهای مادون قرمز و ماوراء بنفش v دانسیته نوری (Optical density): معیاری از مقدار انرژی برخوردی است که بطور حتم از ماده گذشته است. v خاصیت فلورسانسی (Fluorescence): این خاصیت زمانی پدید می آید که یک ماده بوسیله انرژی با طول موج مشخص برانگیخته شود و انرژی را با طول موج دیگری منتشر نماید. کاربرد: تشخیص سم آفلاتوکسین در پسته v تاخیر در بازتابش (Delayed-light emission): در پدیده تاخیر در بازتابش، از سطح ماده پرتوهایی در طول مدتی پس از ...