پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت درباره خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی

پاورپوینت درباره خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   دسته بندی: Powerpoint   نوع فایل: ppt  (قابل ویرایش و آماده پرینت )   تعداد اسلاید: 26  اسلاید  قسمتی از متن فایل دانلودی مقدمه کاربرد خواص نوری بررسی کیفیت محصول تشخیص عیوب محصول v مزیت اصلی استفاده از روش های نوری به منظور کیفیت سنجی و تشخیص عیوب محصولات کشاورزی و غذایی، غیر مخرب بودن آن است. به این نوع آزمون ها، آزمون های غیرمخرب (Non-Destructive Test (NDT)) گویند. برهم کنش با نور مرئی، پرتوهای مادون قرمز و ماوراء بنفش v دانسیته نوری (Optical density):     معیاری از مقدار انرژی برخوردی است که بطور حتم از ماده گذشته است. v خاصیت فلورسانسی (Fluorescence):     این خاصیت زمانی پدید می آید که یک ماده بوسیله انرژی با طول موج مشخص برانگیخته شود و انرژی را با طول موج دیگری منتشر نماید.    کاربرد: تشخیص سم آفلاتوکسین در پسته v تاخیر در بازتابش (Delayed-light emission):     در پدیده تاخیر در بازتابش، از سطح ماده پرتوهایی در طول مدتی پس از ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد