عنوان: گیاه برنج قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 17 این تحقیق در مورد گیاه برنج می باشد که در مورد تاریخچه ، گیاه شناسی ، ساختمان و خواص برنج بحث می نماید. این تحقیق به دانشجویان رشته های کشاورزی، گیاه شناسی ، صنایع غذایی و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد. مقدمه برنج از مهمترین غلات و اقلام غذایی جهان است. نیمی از جمعیت جهان، به برنج به عنوان یک غذای اصلی وابسته هستند. هماکنون «دهها هزار نوع برنج» در جهان وجود دارد، اما اینها در دو زیرگونه کلی جای میگیرند. شواهد پیدایشی نشان میدهد که برنج در ۸۲۰۰ – ۱۳۵۰۰ سال پیش در دره رودخانه پرل چین سرچشمه گرفته است. پیشتر، اسناد باستانشناسی حدس میزدند که برنج در دره رودخانه یانگ تسه در چین اهلی شده باشد. برنج از آسیای شرقی، به مناطق جنوبی تر و آسیای جنوبی گسترش یافت. برنج به اروپا از آسیای غربی و به آمریکا توسط استعمارگران اروپایی معرفی شد. تاریخچه برنج تاریخچه برنج به هزاران سال قبل برمی گردد. در قدیم، مردم براین عقیده بودند که برنج هدیه و ...