عنوان: مراحل تولید پسته قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 19 این پروژه در مورد تولید پسته می باشد و مراحل تولید پسته را به صورت کامل توضیح می دهد. این پروژه به دانشجویان کلیه رشته ها جهت ارائه درس کارآفرینی پیشنهاد می گردد. چکیده بطور کلی انواع مختلف پسته را از حیث شکل ظاهری به دو دسته میتوان تقسیم کرد. یکی بادامی و دیگری فندقی. در شکل بادامی طول پسته از عرض یا قطر آن خیلی زیادتر است به قسمی که شکل کشیده بادامی به پسته میدهد در صورتی که در شکل فندقی تفاوت بین طول و قطر پسته خیلی کم است. علاوه بر این در شکل بادامی فاصله دو لب داخلی پوست پسته خندان کمتر از همین فاصله در شکل فندقی است. در پسته بادامی گاهی اتفاق میافتد که نوک باریک پسته کمی به شکل نوک خنجر خمیده است این شکل پسته را خنجری مینامند. درخت پسته به سرمای شدید زمستان و گرمای زیاد تابستان هر دو مقاوم است. درخت پسته با هوا و زمین مرطوب سازگاری ندارد. رطوبت زیاد در زمین باعث تولید بیماری صمغ و پوسیدگی یقه درخت میشود که به تدریج درخت را ضعیف و بالاخره خشک می&zwnj ...