پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت درباره کنترل کیفیت میوه و سبزیجات 2

پاورپوینت درباره کنترل کیفیت میوه و سبزیجات 2

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   دسته بندی: Powerpoint   نوع فایل: ppt  (قابل ویرایش و آماده پرینت )   تعداد اسلاید: 12  اسلاید  قسمتی از متن فایل دانلودی مقدمه   تمایل به استفاده از پوششها و فیلم های خوراکی به دلیل دارا بودن مواد طبیعی و عدم ایجاد آلودگیهای زیست محیطی در صنعت، روز به روز در حال افزایش میباشد. فیلمها یا پوششهای خوراکی لایه ای نازک و یکپارچه از یک ماده خوراکی هستند که بر روی سطح ماده ی غذایی قرار میگیرند. در واقع عملکرد این پوششهای خوراکی، ایجاد یک سد در برابر ورود و خروج مواد ( آب،گازهای مثل 2 o و2 oc ، چربیها ) ، حفظ ترکیبات مواد غذایی، انتقال اجزاء و افزودنیها ) رنگ، طعم دهندهها، آنتی اکسیدانها، مواد ضد میکروبی و نظایر آن ) جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها در سطح مواد غذایی و نیز حفاظت مکانیکی آنها میباشد. کاهش عمده در کیفیت میوه ها و سبزیها، بین مرحله ی برداشت و مصرف رخ میدهد. استفاده از انبارهایی با اتمسفر تعدیل شده تا حد زیادی در حفظ کیفیت این محصوالت نقش دارند، ولی استفاده از پوشش ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد