لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید: 22 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی در بیان خلط و اقسام آن چگونگی ایجاد اخلاط و انواع هضم غذا ابتدا توسط هضم اول در معده تبدیل به کیلوس شده و پس از ورود به جگر توسط هضم دوم وپخته شدن به کیموس که همان اخلاط است تبدیل میگردد. هضم سوم در رگها هضم چهارم در اندامها محل و جایگاه اخلاط جایگاه طبیعی اخلاط رگهاست و اندامها که میان آن گشاده است چون معده و جگر و سپرز و زهره اقسام اخلاط خلط دم( خون) ...