فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید : 55 قسمت هایی از پاورپوینت : عمل آوری خوراک (feed processing) اهداف عمل آوری خوراک : 1- افزایش میزان سود دهی - کاهش هزینه ها از طریق بهبود کارایی استفاده خوراک - بهبود تولید به دلیل استفاده بهتر از مواد خوراکی - افزایش مصرف خوراک 2- تغییر اندازه خوراک ( (particle size -مصرف راحتتر خوراک - پلت کردن (pelleting) - مکعبی کردن (cubing) - کاهش ذرات ریز ، کاهش انتخاب ، بهبود کارایی جابجایی خوراک - قابلیت هضم بهتر 3- تغییر میزان رطوبت - ذخیره راحت تر - بهبود خوشخوراکی - افزایش قابلیت هضم - آماده سازی جهت عمل آوری یبشتری ( بخار دادن ، غلطک زدن ، پولکی کردن ) دو راه خارج کردن رطوبت : - هوادهی با گرما - هوادهی بدون گرما • روشهای عمل آوری علوفه : ( Forage Processing Methods) Chopping Gri ...