تاریخچه شکلات تعریف شکلات: شکلات ساده: شکلات تیره(تلخ): شکلات شیری: ... بسته بندی فرآورده های شکلاتی اصول نشانه گذاری بر روی بسته بندی محصول: انتخاب نوع بسته بندی پدیده Bloom در شکلات 2-شکرک زدن (Sugar bloom) ... نکاتی در مورد شکلات: جایگزین های کره کاکائو: جایگزین های بدون چربی لوریک امولسیفایرها دارای نقش های مختلف به شرح زیر می باشند: لسیتین: مواد رنگ دهنده: صمغ عربی: آزمایشات عمومی: آزمایشات اختصاصی مواد اولیه: آزمایشات میکروبیولوژی فرآورده های شکلاتی فساد پذیری شکلات و فرآورده های آن ... ...