فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:154 اسلاید برخی از اسلایدها: سرفصل ها: •مقدمه •اصطلاحات وتعاریف •آلاینده های آب آشامیدنی •خطرات شیمیایی آب آشامیدنی •نظارت بر سیستم های تأمین آب آشامیدنی •تعیین حریم کیفی منابع آب آشامیدنی •بازرسی از سیستمهای تأمین آب آشامیدنی •اصول نمونه برداری آب •شستشوی مخازن و.... آب آشامیدنی سالم برای حفظ حیات ضروری است بنابراین هر تلاشی باید انجام شود تا اطمینان حاصل شود که تأمین کنندگان آب آشامیدنی، آب سالم برای مصرف کنندگان فراهم کنند.دراین مبحث تلاش گردیده است که چارچوبی مطلوب برای نظارت بر سامانه های تأمین آب فراهم آید، تا در صورت اجرا، ایمنی در نقطه مصرف را تضمین نماید. اصطلاحات وتعاریف: •بکرل : واحد رادیواکتیویته در سیستم بین المللی واحدها ( SI ) می باشد و معادل یک فروپاشی(تجزیه) رادیواکتیو در ثانیه می باشد. در مورد آب آشامیدنی، به طور معمول می بایست در موردغلظت اکتیویته صحبت گردد که واحد ان Bq /l می باشد. •حریم کیفی آ بهای زیرزمینی: •Groundwater Quality ...