- یک ماده شیمیایی به صورت بلورهای سفید مکعبی شکل با دانه های ریز یا پودر شور مزه بدون پوست - از فرمول Nacl تبعیت می کند -این ماده شیمیایی جای خاصی در سفره روزانه ما دارد و در قرآن با نام شوری هم آمده است. در احادیث هم توصیه شده در شروع هر وعده غذائی بهتر است که اول مقدار کمی نمک بخوریم. کاربرد نمک در صنایع غذایی - نمک ، علاوه بر این که طعم خوبی به مواد غذایی می دهد از رشد میکروارگانیسم های نامطلوب در محصول جلوگیری می کند و بافتهای محصول را هم محفوظ نگه می دارد . -چربیها را در محصولاتی مثل سوسیس و کالباس پخش می کند . - در میوه ها و سبزی های کنسرو شده شرایط مناسبی را برای فعالیت میکروارگانیسم های مطلوب ایجاد می کند. منابع استخراج نمک ناخالصیهای موجود در نمک ناخالصیهای فلزات سنگین عوارض مصرف نمکهای تصفیه نشده روش مکانیزه تولید نمک تصفیه ید دار کردن نمک ید چیست ؟ اختلالات ناشی از کمبود ید اثرات اجتماعی اقتصادی کمبود ید چند توصیه پیرامون نحوه مصرف و نگهداری نمکهای تصفیه ای ...