پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت بوتولیسم

پاورپوینت بوتولیسم

فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش      تعداد اسلاید: 25   قسمتی از پاورپوینت :     نوع و میزان خطری که حضور و رشد باکتری ها در مواد غذایی ایجاد می کند متفاوت است و از این نظر باکتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می کنند : 1-  باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می کنند مانند کلستریدیوم بوتولینوم تیپ های   F, E, B, A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬        شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها. 2- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می کنند مانند ویبریوپارا همولیتیکوس. 3- باکتری هایی که مسمومیت های خفیف ایجاد می کنند   اکولوژی کلستریدیوم بوتولینوم منشاء باکتری خاک است اما گاهی در آب هم دیده می شود٬ که بصورت اسپر به زندگی خفته خود ادامه  می دهد. اسپرهای باکتری پس از آلوده کردن مواد غذایی بیشتر در اثر شوک دمایی و یا شوک های دیگر  به صورت رویشی در می آید و چنانچه شرایط بی هوازی فراهم باشد به رشد و نمو و تکثیر ادامه می دهد٬ و چ ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد