فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: 40 قسمتی از پاورپوینت : بیماری های منتقله از غذاFoodborne یکی از چالشهای مهم بهداشتی در سطح جهان است در امریکا سالانه 76 میلیون مورد بیماری منتقله از غذا ثبت می شود که 325000 نفر بستری و 5200 نفر فوت می کنند. هزینه صرف شده برای کنترل آن بیش از 17 میلیارد دلار تخمین زده میشود برقرای نظام مراقبت بیماریهای منتقله از غذا و استخراج اطلاعات مربوط به این بیماریها از جمله بروز و شیوع انواع بیماریهای منتقله از غذا نشان میدهد که در کدام قسمت از زنجیره غذایی جامعه نقص وجود دارد چرا که در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات غذایی، ذخیره، فراوری و توزیع آن امکان آلودگی به عوامل بیماری زا وجود دارد. نظام مراقبت بیماری های منتقله از غذا به عنوان پایش نظام سلامت غذا عمل کرده و نقاط قوت و ضعف آن را نمایان خواهد کرد. 1- بیماری منتقله از غذا: بیماری است که از طریق خوردن و آشامیدن غذا و آشامیدنی های آلوده ایجاد میشود. 2- طغیان بیماری منتقله از غذا(foodborn ou ...