فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: 27 قسمتی از پاورپوینت : ناهنجاریهای فیزیولوژیکی به نابسامانی ها و اختلالات منجر به تغییرمتابولیسم-تخریب بافت-کاهش کیفیت ویا از بین بردن فراورده های گیاهی گفته میشود که تحت تاثیر پاتوژنها ویا اسیب های مکانیکی ایجاد نشده بلکه بعلت شرایط نامساعد فیزیولوژیکی درون میوه بوجود می ایند طبقه بندی ناهنجاریها 1-ناهنجاریهای تغذیه ای 2-ناهنجاریهای تنفسی 3-ناهنجاریهای مربوط به دما 4-ناهنجاریهای متفرقه روش کنترل: انجام انالیزهای خاکی و نیز اعضای مختلف گیاه دورنگهداشتن گیاه از شرایط تنش رطوبتی در مرحله قبل از برداشت انجام برخی تیمارهای مکمل برای کنترل مثل غوطه ور کردن سیب در محلول کلریدکلسیم برای جلوگیری ازعارضه لکه تلخ سیب جبران کمبود عناصر از طریق کوددهی خاک و محلولپاشی موادغذایی برروی برگها •ناهنجاریهای مربوط به دما دلایل: در اثر صدمه ناشی از دماهای خیلی پایین(سرمازدگی-یخ زدگی)ودمای خیلی بالا ...