پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت در مورد بهداشت مواد غذایی-نحوه تشخیص فساد مواد غذایی -24 اسلاید

پاورپوینت در مورد بهداشت مواد غذایی-نحوه تشخیص فساد مواد غذایی -24 اسلاید

قسمتی از اسلاید ها         بهداشت مواد غذایی رعایت اصول و موازین بهداشتی در کلیه مراحل تهیه ، تولید ، حمل و نقل ، نگهداری ، فروش و عرضه مصرف مواد غذایی در جهت کاهش دادن آلودگی های فیزیکی ، شیمیایی ، بیولوژیکی را در حدی که برای سلامت انسان زیان آور نباشد .   بطور کلی عوامل که موجب فساد مواد غذایی می شوند عبارتند از : الف ) عوامل میکروبیولوژی شامل : میکروبها ، انگلها ، حشرات و جوندگان 1 – از طریق تخریب ساختمان مواد غذایی و تجزیه ترکیبات مغذی موجود در آنها 2 – از طریق آلوده کردن مواد غذایی بر اثر ترشح سم یا آلودگی به خود میکروب ب ) عوامل فیزیکی ، حرارت ، نور ، رطوبت ، زمان ج ) عوامل شیمیایی و بیوشیمیایی   طرز تشخیص فساد مواد غذایی بهداشت گوشت : گوشت از دو طریق آلوده می شود : علائم فساد در گوشت خام بهداشت گوشت ماهی علائم فساد در گوشت ماهی علائم فساد در فرآورده های گوشتی ( کالباس ، سوسیس )   علائم فساد در گوشت مرغ و طیور بهداشت تخم طیور علائم فساد در تخم مرغ : بهداشت غذاهای کنسرو شده علائم فساد در کنسروها : بهداشت شیر ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد