قسمتی از اسلاید ها هدف کلی تامین سلامت و ایمنی مواد غذایی در مراکزتهیه، توزیع فروش و حمل ونقل و عرضه مواد غذایی اهداف اختصاصی تولید فرورده های ایمن تهیه شواهدی مبنی بر تولید و عرضه در زمانهای بازرسی و بروز شکایات بر آورده ساختن نیاز های مشتری و سازگاری با دستورالعملها مشارکت بخش خصوصی و متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی استفاده بهینه از منابع موجود ابزار -حمایت مدیران -قانون -حمایت کننده -استیک هلدرها -مشتریان -نهاد های قانونی -اجرای صحیح قوانین و دستورالعمل ها و آئین نامه ها سوالات درک درست و مشابهی از انگیزه ایجاد سیستم احساس تعهد نسبت به یک سیستم کارامد با صرفه بودن کنترل کننده بر مبنای پیشگیری و توانایی به دام انداختن خطر در سیستم تاریخچه در دنیا سال 1969 میلادی،شرکت پیلسبوری به سفارش سازمان فضانوردی آمریکا(ناسا)،کار بر روی سامانۀHACCP بمنظور تضمین ایمنی میکروبی مواد غذائی مورداستفادۀ فضانوردان را شروع کرد. سال 1971 میلادی،برای نخستین بار مفهوم HACCP د ...