پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

تغذیه در ورزشکاران استقامتی

تغذیه در ورزشکاران استقامتی

عنوان: تغذیه در ورزشکاران استقامتی قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 20 این تحقیق در مورد ورزشکاران استقامتی می باشد و به طور کامل ، به بررسی اصول تغذیه در ورزشکاران استقامتی می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته تربیت بدنی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد. مقدمه امروزه تغذیه صحیح جایگاه اصلی خود را در بین برنامه های ورزشکاران پیدا کرده است و اهمیت تغذیه صحیح و مناسب و تأثیر آن در تمرینات ورزشی و مسابقات مشخص شده است. توصیه های غذایی برای ورزشکاران باید نیازهای ورزشکاران را چه در ورزشهای قدرتی و چه در ورزشهای استقامتی تأمین نماید و یک ورزشکار باید بر طبق الگوی درست مصرف مواد غذایی مناسب تمرینات خود را دنبال نماید.رژیم غذایی مناسب برای ورزشکاران صرف نظر از نوع و شدت برنامه های تمرینی باید به نسبت بیشتر از 55% از کربوهیدارت، کمتر از 30% از چربی و حدود 12 تا 15% از پروتئین تأمین شود. 1) بهره وری از تنوع گسترده غذاهای مغذی 2) مصرف مقادیر کافی نانها و غلات ( کامل )، سبزیجات و میوه ها 3) مصرف غذای کم چرب، به ویژه ضعیف از چربی اشباع شده 4) حفظ وزن منا ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد