پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

دانلود پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

دانلود پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت آماده چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن برای رشته زیست شناسی در 46 اسلاید طراحی شده بخشی از مطالبی که در این پاورپوینت مورد بررسی قرار میگیرد به شرح زیر است:   اسلاید ۱ : مهمترین تغییرات بعد از کشتار ۱-) قطع جریان خون الف) تبادل حرارت ب) اکسیژن به بافت نمی رسد ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم د)زمانی که جریان خون قطع می شود متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.   اسلاید ۲ : ۲-) همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود ۷-۷/۲ است ۶-۸ ساعت بعد از کشتار این pH به ۵/۶ – ۵/۸ می رسد و نهایت ۲۴ ساعت پس از کشتار به حدود ۵/۳ تا ۵/۸ می رسد در حالت طبیعی pH حدود ۵/۵ کاهش می یابد. در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا ۶-۶/۲متوقف خواهد شود. ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد