. دانلود پاورپوینت با موضوع آنزیم ها در قالب ppt ودر78اسلاید، قابل ویرایش برشی ازمتن تحقیق: ترکیباتی پروتئینی هستند که به عنوان بیوکاتالیزور برخی از واکنشهای خاص بیو شیمیایی بخش کوچکی از مواد غذایی را تشکیل می دهند و ممکن است باعث ایجاد اثرات مطلوب یا نامطلوب در ماده غذایی شوند این مواد با کاهش انرژی اکتیواسیون باعث افزایش سرعت واکنش شده و ممکن است پروتئین ساده بوده و یا دارای کوفاکتور هایی ازجمله حاوی یونهای فلزی باشند . تغییرات انرژی در جریان یک واکنش در غیاب آنزیم (خط ممتد)و در حضور آنزیم (خط نقطه چین) طبقه بندی ونامگذاری آنزیم ها اکسیدو ردوکتاز ها : در اکسیداسیون سیستمهای بیولوژیکی شرکت دارند. آنزیمهائی مثل: دهیدروژناز ردوکتاز اکسیداز اکسیژناز هیدروکسیلاز و کاتالاز & ...