پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

دانلود پاورپوینت در مورد اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

دانلود پاورپوینت در مورد اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

مشحصات فایل: عنوان:اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان   نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید :37 اسلاید  قسمتی از متن پاورپوینت  : جوش شیرین ( بی کربنات سدیم ) که در اثر واکنش با حرارت و رطوبت در جریان پخت نان به کربنات سدیم ( سودا ) تبدیل می گردد دارای خاصیت قلیایی بالا و اثرات سوء بهداشتی خواهد بود...   — 1- افزایش PH و در نتیجه مانع از رشد و تکثیر مخمرها   —   2- تیرگی رنگ مغز نان و بوی نامطبوع در نان   3- قلیایی شدن محیط دهانی و در نتیجه واکنش قلیا با چربی های موجود...       ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد