مشحصات فایل: عنوان:اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید :37 اسلاید قسمتی از متن پاورپوینت : جوش شیرین ( بی کربنات سدیم ) که در اثر واکنش با حرارت و رطوبت در جریان پخت نان به کربنات سدیم ( سودا ) تبدیل می گردد دارای خاصیت قلیایی بالا و اثرات سوء بهداشتی خواهد بود... 1- افزایش PH و در نتیجه مانع از رشد و تکثیر مخمرها 2- تیرگی رنگ مغز نان و بوی نامطبوع در نان 3- قلیایی شدن محیط دهانی و در نتیجه واکنش قلیا با چربی های موجود... ...